Esteu aquí

Quines vulneracions de drets pateixen aquelles que els defensen?

Xerrada virtual. Nova activitat del cicle mensual Parlem de drets, impulsat pel CRDH.

Les defensores de drets humans protegeixen diàriament els drets a escala local i internacional, des de la defensa de les manifestants durant les protestes per la Sentència del Procés del 2019, passant per la defensa dels drets jurídics de les persones més vulnerables, fins a la defensa dels drets de les dones. Malgrat estar reconegudes des de 1998 per l’ONU, les defensores pateixen un seguit de vulneracions de drets i violències pel seu activisme, especialment de les dones defensores, amb l’objectiu de silenciar-les.

Per tal d’analitzar els principals reptes que tenim a la ciutat per protegir les defensores de drets humans, el Centre de Recursos en Drets Humans organitza el proper 24 de novembre, a les 13 hores, una trobada virtual amb Thaïs Bonilla, de la Plataforma Defender a Quien Defiende, amb qui realizarem aquesta anàlisi i obrirem un espai de diàleg i reflexió amb les persones participants a la trobada.

L’aforament del debat és limitat, pel que cal realitzar inscripció prèvia a través del correu electrònic inscripcions.crdh@bcn.cat.

Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut