A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Esteu aquí

S'estrena el dossier trimestral #BCNCiutatDrets

Publicació periòdica per informar i contribuir a sensibilitzar la ciutadania sobre diferents temàtiques de drets humans

La Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa una publicació periòdica per informar i contribuir a sensibilitzar la ciutadania sobre diferents temàtiques de drets humans.

Amb un format digital i una regularitat trimestral, el nou dossier “#BCNCiutatDrets” vol ser un recull breu de les principals accions i productes que es duen a terme des de la Direcció en els seus diferents eixos de treball, així com un espai per ajudar a conèixer la feina que també es realitza en la defensa dels drets humans des de la mateixa ciutadania i el teixit associatiu.

En cada publicació s’abordarà una temàtica específica, que en el cas d’aquest primer número és l’antiracisme. Així, al dossier expliquem la nova Mesura de Govern “Per una Barcelona antiracista”, aprovada aquest mes per dotar la ciutat d’un pla d’acció específic contra el racisme; compartim una entrevista amb la dramaturga Denise Duncan, amb qui hem parlat d’antiracisme i de com l’incorpora a la seva professió, i exposem els principals resultats de l’estudi sociològic “Discriminació a la carta”, un experiment de detecció d’evidències de racisme en l’accés al mercat immobiliari.​

Podeu consultar ja el primer número del dossier a  través del següent enllaç.

Comparteix aquest contingut