Documentos temáticos

Indicacions sanitàries per a les persones del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) davant de la covid-19, incloent com posar-se i treure's els EPI. Elaborades per les empreses del SAD Accent Social, Suara Coop. i Sacyr Social.

Año del documento:
2020

Indicaciones sanitarias para las personas del Servicio de Atención Domiciliaria (SAD) ante la COVID-19, incluyendo instrucciones sobre cómo ponerse y quitarse los EPI. Elaboradas por las empresas del SAD Accent Social, Suara Coop. YySacyr Social.

Año del documento:
2020

Guia per promoure una dieta saludable i econòmica per a diferents tipologies de família, especialment per a les que estan en una situació de dificultat econòmica, que proporciona orientacions i recomanacions per preparar amb autonomia àpats diaris saludables amb un mínim cost.

Año del documento:
2020

Guía para promover una dieta saludable y económica para diferentes tipologías de familia, especialmente para las que están en una situación de dificultad económica, que proporciona orientaciones y recomendaciones para preparar con autonomía comidas diarias saludables con un mínimo coste.

Año del documento:
2020

Consells, propostes de menús i llistes de la compra per preparar àpats saludables per a tota la família amb un pressupost reduït.

Año del documento:
2020

Consejos, propuestas de menús y listas de la compra para preparar comidas saludables para toda la familia con un presupuesto reducido.

Año del documento:
2020

En aquesta guia trobaràs informació útil sobre tots els serveis, ajuts i subvencions que tens a la teva disposició a la xarxa d'oficines de l'habitatge de Barcelona.

Año del documento:
2019

El model d’intervenció “Primer la llar” s’ha implantat des de fa relativament poc a Barcelona, així com la figura del treballador/a parell, un element clau per a l’acompanyament social de les persones sense llar. Per poder aprofundir en la implantació d’aquesta figura, l’Ajuntament de Barcelona ha elaborat aquest projecte de recerca per poder definir-ne el perfil i les funcions i determinar els elements necessaris per a la seva integració en els  equips de treball.

Año del documento:
2018

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el primer dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Año del documento:
2017

Entre les funcions dels equips d'atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document és el tercer dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Año del documento:
2017

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el segon dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Año del documento:
2017

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el quart dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Año del documento:
2017

Entre les funcions dels equips d’atenció a la infància i adolescència (EAIA), està l’estudi i diagnòstic de la situacions d’infants derivades pels centres de serveis socials (CSS) o DGAIA. Aquest estudi permetrà fer les propostes tècniques i administratives prèvies a qualsevol mesura protectora. Aquest document, és el cinquè dels cinc que relaten i detallen tots aquests processos tècnics dels EAIAs de la ciutat de Barcelona en la fase d’estudi i diagnòstic.

Año del documento:
2017

El present document, que és el primer, aborda el circuit tècnic i organitzatiu dels serveis socials bàsics i especialitzats per l’atenció a la Infància i l’adolescència en risc.

Año del documento:
2011

Metodologia pel desenvolupament i conducció de la sessió d'anàlisi. Definició d'un protocol.

Año del documento:
2011

El document  defineix un model d’atenció psicosocial en els Serveis Socials Bàsics, és un document de bases tècniques i de propostes organitzatives per l’atenció psicosocial de la ciutat de Barcelona.

Año del documento:
2010

La intencionalitat que persegueix aquest document és aportar una definició revisada de l‘acció socioeducativa en el context actual dels Serveis Socials Bàsics a la ciutat de Barcelona.

Año del documento:
2010

Esta publicación trata de ser una guía sencilla que facilite a la persona afectada y a su cuidador adaptar su vida a la enfermedad de Parkinson, a los cambios que la patología ocasiona en las actividades de la vida diaria.

Año del documento:
Sense determinar

Aquest document aporta les coordenades bàsiques que caracteritzen i fonamenten el model d’atenció grupal a les persones dels serveis socials bàsics de l’Ajuntament de Barcelona. Una estratègia clau per continuar avançant en la filosofia i la implementació del model general de serveis socials bàsics.

Año del documento:
Sense determinar

La guia que presentem vol ser una eina per facilitar el procés de planificació i disseny de projectes de treball grupal.

Año del documento:
Sense determinar

Páginas

Ayuntamiento de BarcelonaÁrea de Derechos Sociales, Justicia Global, Feminismos y LGTBIContactaAviso legal Accessibilidad