L’estiu també és temps d’educació ambiental

02/07/2020 - 15:01 h

L’Espai Consum Responsable dona pas a l’estiu amb el cicle Turisme Cooperatiu, de proximitat i sostenible que consta de diverses xerrades i visites per tal de mostrar una forma de viatjar respectuosa amb el medi que ens acull. Les activitats programades són les següents:

  • 08 de juliol a les 18.30 h (xerrada): Turisme en família, de proximitat i responsable. 
  • 15 de juliol a les 18.30 h (xerrada): Aquest estiu, passa a l’acció pel clima!
  • 22 de juliol a les 18.30 h (visita): Turisme gastronòmic i agroecològic.

Les xerrades, que són en format virtual, es faran a través de la plataforma jit.si i no requereixen d’inscripció prèvia. En canvi, sí que cal apuntar-se a la visita a través del web de l’Espai Consum Responsable. 

L’Aula Ambiental de la Sagrada Família també se suma a les activitats estiuenques amb un taller per a tota la família anomenat Objectiu Terra per descobrir aquells elements que converteixen el planeta terra en un indret capaç de crear i mantenir la vida d’una gran quantitat d’espècies. 

El taller es publicarà dijous 9 de juliol a les 17 h al canal de Youtube de l’Aula i per poder realitzar-lo es necessiten diversos materials que podeu consultar a la pàgina web de l’aula ambiental. 

L’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i l’Aula Ambiental de Ciutat Vella també proposen una activitat durant el mes de juliol, anomenada Il·lumina, si cal i dirigida a famílies amb infants de 12 o més anys. L’activitat explora la conscienciació envers la despesa energètica a través de la programació mitjançant un sensor, per simular l’encesa d’un llum LED. El taller tindrà lloc el 09 de juliol a les 11 h a la plataforma virtual Zoom. Per a més informació i per inscriure-us a l’activitat, consulteu el web de La Fàbrica del Sol. 

Collage en moviment és l’activitat que ofereix l’Aula Ambiental Bosc Turull el 15 de juliol a les 17 h. En ella, s’aprendran tècniques artístiques per tal de fer un collage en moviment a la bassa recentment inaugurada de l’equipament. Us podeu inscriure a l’activitat a través del següent correu electrònic: aula@boscturull.cat

Per últim, l’Aula Ambiental de Les Corts també planteja dues activitats durant l’estiu. Una d’elles és un taller per iniciar-se en el consum conscient que tindrà lloc el 14 de juliol a les 18 h. Per a poder-vos inscriure i saber més informació podeu consultar la seva pàgina web. La segona activitat programada és una xerrada anomenada Sostenibilitat, producció i consum responsable en la moda en la que se’ns presentarà una proposta d’ecoemprenedoria. Per inscriure-us cal que consulteu els seu web.

L’estiu comença i l’educació ambiental segueix!