• Inici
  • / Últimes notícies
  • / Actualitat
  • / Activitats d’estiu del programa “Com funciona Barcelona?”, el Centre de la Platja, La Ludo del Parc de la Ciutadella i l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

Activitats d’estiu del programa “Com funciona Barcelona?”, el Centre de la Platja, La Ludo del Parc de la Ciutadella i l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

02/06/2022 - 13:34 h

A partir del 27 de juny, tant el programa d’educació ambiental “Com funciona Barcelona?” com el Centre de la Platja, La Ludo del Parc de la Ciutadella i l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol ofereixen activitats d’estiu per a infants i joves d’entre 3 i 16 anys.

Les activitats potencien la participació i la descoberta d’espais exteriors com els parcs i jardins de la ciutat, els horts urbans, la platja i el litoral. A més, plantegen temes relacionats amb el funcionament ecològic de la ciutat i la sostenibilitat.

El “Com funciona Barcelona?” també proposa fer una visita a les clavegueres, adaptant-ne els continguts i les dinàmiques, en una presentació des de l’aula.

Les propostes són gratuïtes. Consulteu en aquest enllaç tota l’oferta; també inclou el contacte per a més informació i reserves d’activitats.