Presentació online del llibre que mostra la reforma de l’edifici de la Sala Beckett

02/06/2020 - 11:16 h

L’Ajuntament de Barcelona i Edicions Arquine publiquen 'Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia. Rehabilitació de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia del Poblenou', un llibre que explica la reforma de l’edifici duta a terme pels arquitectes Ricardo Flores i Eva Prats. El dijous 11 de juny a les 19h, tindrà lloc la presentació online del llibre.

El pròxim dijous 11 de juny a les 19h, tindrà lloc la presentació del llibre. A l’acte, que serà online, hi participaran el regidor de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona Jordi Martí i Grau, Ricardo Flores i Eva Prats, arquitectes i autors de la rehabilitació de l’edifici, el fotògraf Adrià Goula, i Toni Casares, director de la Sala Beckett.

El llibre Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia. Rehabilitació de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia del Poblenou recull el procés de construcció de la nova Sala Beckett al Poblenou, des del concurs el 2011, a la primera ocupació el 2013, l’obra de rehabilitació entre 2014 i 2016, i les activitats a partir de la seva inauguració.

Tot aquest recorregut es mostra amb material gràfic del procés: dibuixos, fotos de maquetes, de l’edifici en el seu estat original i de l’obra en construcció, així com de fotografies i dibuixos de l’estat final i en ús.

A més, conté escrits de personalitats del món de l’arquitectura i del teatre: el director de la Sala Beckett, Toni Casares; els arquitectes Juan José Lahuerta i Ellis Woodman; el crític i assagista Manuel Guerrero; els autors del projecte, Ricardo Flores i Eva Prats; i fragments d’entrevistes a Curro Claret, Sergi Belbel, Miralda i Soraya Smithson.

Aquesta activitat forma part de la celebració dels 4 anys de la Beckett al Poblenou.