La importància del descans es debat al Fort Pienc

23/02/2023 - 13:45 h

El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc acull el dimecres 1 de març, a les 18.30 hores, una xerrada sobre la importància de descansar i dormir bé, en el marc de les activitats programades a la ciutat com a Capital Mundial de les Polítiques del Temps.

La xerrada “Impacte dels usos del temps en el descans i la son. Com podem dormir millor?” anirà a càrrec de la Dra. Carla Estivill, directora d’investigació de la Fundació Estivill Sueño, i abordarà la manera com organitzem les nostres activitats quotidianes i l’efecte que això té en el descans i la son i, en conseqüència, en la nostra salut. Es proposaran consells i eines pràctiques per millorar els nostres hàbits horaris.

Aquesta xerrada forma part d’un cicle de deu xerrades, una per a cada districte, organitzades des del Pacte del Temps i emmarcades en Barcelona com a Capital Mundial de les Polítiques del Temps. L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania per fomentar hàbits de temps saludables, que afavoreixin l’ajust dels seus ritmes circadiaris i reverteixin en una millora de la seva salut i benestar físic i mental.

L’accés és lliure. No cal inscripció prèvia.

Què és el Pacte del Temps?

El Pacte del Temps de Barcelona és un acord de ciutat que promou la realització de diverses actuacions perquè les persones visquin i s’organitzin els temps de la vida quotidiana d’acord amb les seves necessitats i en un marc col·lectiu de convivència. Un compromís de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària, eficient i sostenible.

Més informació