Rescatats vuit animals d’un domicili que es trobava en pèssimes condicions de salubritat

Seguretat i prevenció. La Guàrdia Urbana ha localitzat un pis a l’Eixample on malvivien cinc gossos, un gat i dues xinxilles.

Agents de la Unitat Territorial de l’Eixample de la Guàrdia Urbana han rescatat cinc gossos, un gat i dues xinxilles que vivien desatesos i en molt males condicions d’higiene i salubritat en un pis del districte de l’Eixample.

Agents de la Guàrdia Urbana van anar a comprovar l’estat d’un habitatge en un edifici del districte de l’Eixample, després de rebre queixes veïnals per males olors. A dins hi van trobar cinc gossos, un gat i dues xinxilles en males condicions de salubritat i d’higiene. Els membres del cos policial van comprovar que feia temps que el propietari no tenia cura dels animals, reclosos entre excrements i brutícia.

El propietari dels animals va comunicar als agents que cap d’ells està censat i que no tenen microxip i també els va explicar que no els treu a passejar per la situació sanitària actual.

Davant d’aquests fets els agents van interposar vint denúncies administratives al propietari per incompliment de l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals. Els agents van requisar els animals perquè els diferents serveis de recollida i acollida d’animals, com el CAACB, se’n facin càrrec.