Recepta de poke de salmó noruec amb mango i alvocat
dv., 10/03/2023 - 21:04
- Lloms de salmó noruec
- Mango madur
- Alvocats madurs
- Arròs de sushi
- Sucre
- Vinagre d’arròs per a sushi
- Cogombre holandès
- Llavors de sèsam torrades
- Tomàquets cherry
De la mà de Seafood from Norway, a la Fira Mercat de Mercats, celebrada el passat mes d'octubre a la plaça de les Glòries, vam aprendre a preparar un refrescant poke de salmó amb mango i alvocat.
T’ho vas perdre? No et preocupis, aquí et deixem la recepta:
Elaboració
- Prepararem l’arròs de sushi: primer rentem bé l’arròs amb aigua ben freda per tal de treure-li tot el midó i el deixem reposar 15 minuts. L’introduïm a una olla i el coem durant 25 minuts. Un cop cuit, el traspassem al hangiri i li afegim un polsim de sal, sucre i vinagre d’arròs. Ho removem tot bé i ho deixem refredar.
- A continuació, pelem i tallem l’alvocat en daus d’uns 2x2 cm i el salpebrem. Rentem i tallem els tomàquets cherry, pelem i tallem el cogombre en rodanxes i el salmó noruec en daus de 2x2 cm.
- I arriba l’hora d’emplatar! A un bol col·loquem la base de l’arròs i la resta d’ingredients i decorem amb llavors de sèsam.