La pell de l’edifici de l’antiga Polydor presenta una imatge moderna, com si d’un tatuatge es tractés, que mostra de manera agosarada els seus orígens i el seu futur

En una iniciativa del 2019 es van recollir tot d’idees a partir de fotografies, documents i suggeriments per fer un gran mural a les façanes de la biblioteca. El va pintar el 2020 l’artista urbà d’origen grec El Gran Reb, que hi va fer tota una síntesi entre passat, present i futur de Sant Adrià.

Entre d’altres elements igualment protagonistes, hi apareixen un tramvia tanque, un biscúter, l’antiga Polydor, el vell pont dels Passadors, els carros de l’antic Camí Ral, l’Arc Adrianenc i un passador amb una nena a collibè.

El mural és a la façana de la biblioteca de l'av. Pi i Margall, i es va denominar "Anacronismes" pel fet que els diferents elements, tot i que il·lustren sintèticament la història de Sant Adrià, hi apareixen sense cronologia, com indicant que de tot plegat en sorgeix l’ànima adrianenca.

La Polydor dels murals

El 2016 la Polydor ja havia estat el llenç d’un mural previ, en aquest cas executat pels artistes grafiters Zosen i El Pez. En aquesta proposta, encarat al pont dels Passadors com per donar la benvinguda a la vila, s’hi representen elements de la Festa Major adrianenca com ara la Tronada, els castellers o els capgrossos de manera molt colorista i dinàmica.

Sabor de Grècia

El Gran Reb és artista muralista que viu entre Barcelona i Grècia. La seva visió estètica i tècnica és una barreja d'estils amb influències dels mestres de la pintura clàssica, la il·lustració i el còmic. De mentalitat grafiter, té la imaginació d'un dissenyador gràfic i la percepció d'un tatuador, i ha fet obres en edificis de ciutats com Tessalònica, Atenes, Londres, Berlín, París i Munic.