Restriccions a la circulació de vehicles a la Gran Via

05/08/2024 - 13:31 h

Del 12 al 30 d’agost, es talla el trànsit a la cruïlla del c. Bilbao i a la sortida de la C-31 a l’altura del c. Sant Joan de Malta a causa d’uns treballs d’urbanització i impermeabilització.

La urbanització de l’àmbit muntanya de la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els c. Bilbao i Badajoz, suposen talls en la circulació de vehicles al c. Bilbao i a la sortida de la C-31 a l’altura del c. Sant Joan de Malta. Aquestes restriccions tindran una durada de tres setmanes: del 12 al 30 d’agost. L’autobús H12 veurà alterat el seu recorregut durant el temps que durin les afectacions. Es proposa un recorregut alternatiu per carrers adjacents.

Aquestes restriccions del trànsit de vehicles són conseqüència de les obres d’urbanització que s’estan fent a la cobertura de la Gran Via, al seu pas pel túnel viari de la pl. de les Glòries, entre els c. Badajoz i Bilbao. Els treballs es concentren actualment en el lateral muntanya i, en fases posteriors, es realitzarà la urbanització de la lateral mar.