Aquest estiu, a refrescar-se a Sant Martí!

25/07/2019 - 13:11 h

Oci i lleure. Us podeu banyar a les cinc platges, la zona de banys del Fòrum i a una piscina descoberta, a banda de passejar pels nombrosos parcs i jardins

A Sant Martí us podeu remullar a cinc platges, la zona de banys del Fòrum i a la piscina descoberta del CEM Bac de Roda. A més, aquest districte compta amb nombrosos parcs i jardins repartits pels deu barris, amb espais d'ombra ideals per gaudir de la fresca.

Les platges de Sant Martí

Barcelona té 4,5 quilòmetres de platges urbanes, repartides entre els districtes de Ciutat Vella i de Sant Martí.

Al districte de Sant Martí hi ha cinc platges, inclosa una àrea d’esbarjo per a gossos, i una zona de banys.

També hi trobem la zona de banys del Fòrum, un espai situat entre l’espigó de Rambla de Prim fins a la plataforma de jocs infantils del Fòrum. Aquí s’hi poden realitzar les mateixes activitats que es duen a terme a la platja, com prendre el sol o banyar-se però, no hi ha sorra i l’accés a l’aigua es fa directament des de superfícies pavimentades mitjançant escales.

De l’1 de juny al 30 de setembre, els serveis de les platges estan plenament actius. Un d’ells és el de suport al bany. S’ofereix a les platges de LlevantNova Icària i la zona de banys del Fòrum, al districte de Sant Martí, i a la platja de la Barceloneta, a Ciutat Vella. S’ofereix des de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb l’objectiu de facilitar que les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda puguin gaudir de la temporada de bany a la ciutat.

Tota la informació sobre l’estat de la mar, les banderes, la qualitat de l’aigua, els nivells de radiació, la temperatura o la presència de meduses es pot consultar al web de platges de Barcelona.

Piscines municipals descobertes

La temporada de bany a les piscines descobertes municipals està a ple rendiment i les instal·lacions ofereixen amplis horaris d’obertura els set dies de la setmana, de dilluns a diumenge, i fins al setembre.

A Sant Martí podeu remullar-vos a la piscina descoberta del CEM Bac de Roda, però podeu conèixer les altres tretze piscines descobertes que hi ha repartides a la ciutat.

Parcs i jardins dels deu barris de Sant Martí

Sant Martí és un districte densament poblat que disposa de moltes zones verdes. El parc de Sant Martí, el del Clot o el del Centre del Poblenou, així com els parcs més propers al mar, com el parc del Port Olímpic, el del Poblenou o el de Diagonal Mar, són espais idonis per passejar-hi i gaudir de la natura a prop de casa.

En aquest enllaç es poden consultar els serveis i horaris d’obertura de tots els parcs i jardins de Sant Martí.