Comença la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona

09/11/2020 - 13:54 h

Tot llest per gaudir d’una de les proves més esperades de la ciutat, que enguany arriba en format virtual. D’aquesta manera, tothom qui ho vulgui podrà disputar una prova que permetrà recórrer els més de 42 km de marató individualment, des de qualsevol lloc del món, en una sola tirada o per etapes.

Inscripcions obertes fins al 15 de novembre.

Aquesta edició vol fer arribar la màgia de la Zurich Marató de Barcelona a tothom. Per això, al llarg d’aquesta setmana, milers d’esportistes faran esport de forma individual però amb un objectiu comú: completar els 42,195 quilòmetres de la Zurich Marató de Barcelona.

Amb el format actual, es crearà una gran comunitat virtual, ja que tots els/les participants hauran de realitzar la marató mitjançant l’aplicació VRace by Sport Heroes. Així, els corredors/es podran anar veient la seva progressió en directe a través dels seus dispositius, i comprovant en tot moment quants quilòmetres han realitzat i quants els/les falten per completar l’objectiu final.

42 quilòmetres solidaris

A més, tots els/les participants que ho desitgin podran completar la 42/7 Zurich Marató de Barcelona des d’una vessant solidària. Gràcies a la col·laboració amb la plataforma migranodearena.org, els corredors/es podran vincular la seva pròpia marató amb un repte solidari. A més, tots els i les participants podran adquirir una medalla finisher solidària personalitzada, de la qual es destinarà 1€ a favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany  centra els seus esforços en la recerca sobre la covid-19.