Ja és aquí la Ravalstoltada 2021!

09/02/2021 - 12:01 h

Aquest any a causa de la pandèmia no hi haurà rua però tothom està convidat a participar al concurs de guarnició de balcons, entitats i comerços i a l'exposició de les fotografies i cartells de les passades edicions del carnaval del Raval.

Del 17 al 20 de febrer la Ravalstoltada tornarà a omplir de colors els carrers del Raval. Aquest any ho farà animant a participar-hi des de casa, dels dels comerços o des de les seus de les entitats del barri. Els organitzadors ens conviden a guarnir el nostre balcó amb la temàtica ‘El Raval tropical!‘.

Per participar al concurs en hi podem inscriure a partir de les 00.00 h del dissabte 13 de febrer fins al dimecres dia 17 a les 14.00 h. Ens hi podem inscriure a través d’aquest enllaç adjuntant 2 fotografies del balcó o parador ja guarnit, una de general i una altra del detall del guarniment.

A més al Casal de Barri del Raval (c. Reina Amàlia, 31) hi haurà una exposició dels cartells i fotografies d’anteriors edicions de la Ravalstoltada. L’horari serà de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h (dissabte en horari de matí i diumenge tancat). No cal fer reserva prèvia i es pot visitar seguint les mesures sanitàries establertes.

Organitza: Casal dels Infants i Taula de Mediació Plaça Folch i Torres
Col·laboren: Associació Capoeira Palmares Barcelona, Asociación Cultural Unidos de Barcelona, AIPCC, Batalà Barcelona, Casal de Gent Gran Josep Tarradellas, Casal de Gent Gran Josep Trueta, Centro Boliviano Catalán, Club IPI, Disbauxa, Periodico “El Raval”, Voluntaris 2000.