Aquest dijous s'inaugura Ràdio Rambles

23/03/2021 - 11:42 h

El dijous 25 de març a partir de les 17.30 h, des d'un estudi creat a un quiosc de les Rambla, s'emetrà un magazin cultural que serà el tret de sortida del projecte creat en col·laboració amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries i guifi.net i eXO.cat de Barcelona.

 

El programa inaugural serà conduit per Antònia Folguera i Bruno Sokolowicz i hi participaran veïns i veïnes, entitats i institucions vinculades al passeig. També comptarà amb la presència del Regidor del Districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa.

L’emissora, vol oferir a les entitats i institucions veïnals un programa de ràdio i un espai de trobada on socialitzar, compartir experiències i aplegar les identitats de la Rambla.

Ràdio Rambles és, a més, un node físic de la Xarxa de Ràdios Comunitàries, un projecte del programa Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la comunitat guifi.net i eXO.cat de Barcelona.

Properament es farà una convocatòria pública perquè entitats i institucions del territori puguin gaudir d’un programa de ràdio i d’un espai de trobada on sociabilitzar experiències i aplegar les diferents identitats de la Rambla.