Jornades de creació artística al Casc Antic: música, dansa i cohesió social

04/11/2021 - 13:18 h

L'activitat forma part del projecte “Amb ulls de barri”, que convida als veïns i veïnes del barri a reflexionar sobre l'espai públic a través dels aprenentatges artístics i la cultura.

La Fundació La Roda, de la mà d’entitats culturals del barri com Riborquestra i Tudanzas, organitza els dissabtes 13 i 17 de novembre i el 18 de desembre,  unes jornades de creació per treballar l’expressió a partir de la música i la dansa i alhora fer barri.
L’activitat vol generar espais de reflexió col·lectiva des d’on poder compartir les diferents visions que el veïnat té sobre el seu entorn.

Les sessions se celebraran al Casal Pou de la Figuera de 10 a 14 h, l’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç

El projecte “Amb ulls de barri” té com objectiu afavorir la convivència i la cohesió social a través de la pràctica cultural.

La Fundació La Roda va ser creada a l’any 2003 i es hereva de l’associació La Roda nascuda el febrer de 1977 de la unió de 7 entitats de Barcelona.

Actualment, programa més de 300 activitats l’any i està formada per 82 entitats infantils, juvenils i culturals de tot Catalunya, que treballen en barris de trenta-una poblacions amb el repte d’afavorir la cohesió social. La fundació té com a objectius millorar el lleure infantil i juvenil i ser una eina de dinamització cultural i de lluita contra l’exclusió social.