Torna la Matinal de Primavera 'Vine a la Repla' a la Barceloneta

02/05/2022 - 14:41 h

El dissabte 7 de maig, les entitats, els grups i els serveis del barri mariner han organitzat una gran trobada popular per mostrar les seves propostes, sumar forces i celebrar plegats una nova edició de la Festes de Primavera.

A partir de les 9.30 hores hi haurà la sisena Marxa EntreNosaltres, una cursa no competitiva organitzada per la Xarxa EntreNosaltres, un espai de treball conjunt de les associacions de la Barceloneta vinculades a la prevenció de l’alcoholisme i les drogodependències, que des del 2011 coordina actuacions orientades a l’atenció d’addiccions al barri a través del lleure saludable. Punts de sortida de la marxa: Bar 0-0 de GAMAR – Espai sense alcohol, al Parc de la Barceloneta. Inscripcions al punt de sortida de 8.30 a 9.30 h

I a partir de les 10.30 h, la Repla serà l’escenari on es desenvoluparan la resta de propostes:
a les 11h.a l’escenari central, hi haurà les actuacions de les orquestres dels centres educatius del barri, l’Escola Alexandre Galí, l’Institut Salvat-Papaseït i l’Escola Mediterrània. A les 11.45h Ball i fitness amb Leticia Gil. A les 12.30 el concert coral del Casal de Gent Gran Mediterrània i a les 13.00 h concert i vermut.

A més i haurà un espai per a les entitats amb tallers, mostres i exposicions dels grups, projectes i entitats de la Barceloneta.

Enguany també l’Aula Ambiental de Ciutat Vella se suma a la festa popular amb la xerrada ‘Fem compostatge comunitari!’, on s’explicarà el funcionament del compostador comunitari i es mostrarà el material i els elements que s’utilitzen per elaborar el compost.