Segona edició de les rutes històriques "Redescobrim Ciutat Vella"

03/11/2022 - 09:56 h

Els mesos de novembre, desembre i gener es podrà tornar a gaudir d'aquesta iniciativa que, mitjançant un conjunt de rutes guiades completament gratuïtes, convida a visitar els barris de Ciutat Vella i a conèixer la seva història, els seus espais i comerços més emblemàtics.

Es tracta d’un projecte d’Insòlitbarcelona amb el suport del Districte de Ciutat Vella, i l’objectiu és convidar tant als veïns i veïnes del districte com a la resta de la ciutadania a tornar a recórrer i gaudir dels carrers del centre històric de la ciutat mentre coneixen el seu teixit comercial.

Cada ruta està pensada per recuperar la història de cadascun dels barris (Gòtic, Raval, Barceloneta i Casc Antic), i durant el recorregut es visiten alguns dels comerços més emblemàtics que s’hi troben.

El projecte, emmarcat dins la Mesura de Govern “Ciutat Vella davant la crisi produïda per la covid 19”, forma part de l’estratègia de recuperació i dinamització del petit comerç i la restauració de la zona, que s’han vist molt afectats per la pandèmia.

Enguany s’ha sumat una ruta més, fins arribar a cinc rutes mensuals, dues al barri del Raval i una a cada barri restant. Les rutes tenen una durada de 2 hores, i es realitzen els dissabtes al matí, d’11 a 13 hores, o els dijous a la tarda, de 19 a 21 hores, en el cas de la ruta pel Raval sud.

A més a més, a cada assistent a les rutes se l’obsequiarà amb un descompte o promoció a algun dels comerços singulars que formen part de les rutes.

Les places son limitades, i cal fer inscripció prèvia al web: www.redescobrimciutatvella.cat


Calendari de rutes

Novembre:

5 de novembre – Gòtic
12 de novembre – Casc Antic
17 de novembre – Raval sud
19 de novembre – Barceloneta
26 de noevembre – Raval nord

Desembre:

3 de desembre – Gòtic
10 de desembre – Casc Antic
15 de desembre – Raval sud
17 de desembre – Barceloneta
17 de desembre – Raval nord

Gener:

14 de gener – Gòtic
14 de gener – Casc Antic
19 de gener – Raval sud
21 de gener – Barceloneta
28 de gener – Raval nord