Arriben els tallers de primavera!

16/03/2023 - 13:14 h

La primavera arriba als centres cívics de Ciutat Vella farcida de propostes de tallers i activitats de tota mena. Una gran oferta de cursos per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

El Centre Cívic Barceloneta  que treballa per a la promoció i difusió cultural amb dues línies d’especialització, la dansa i les arts visuals, té com a novetats per aquest trimestre un taller de ballet i un de dansa contemporània i improvisació, entre moltes altres propostes. Pel que fa a l’àmbit d’Arts escènciques, cuina i sostenibilitat, destaca el taller d’Impro-teatre i el de Llegums desconeguts.  Consulteu tota la programació a l’arxiu adjunt.

Podeu fer la inscripció de forma presencial a partir del 20 de març a l’11 d’abril, i també clicant aquí. Consulteu tota la programació a l’arxiu adjunt.

Al Centre Cívic Pati Llimona  podeu escollir entre una gran varietat de propostes de tallers d’àmbits que van des de la fotografia i els audiovisuals fins a la cuina o la plàstica. Entre els nous tallers programats, destaquen el taller de  Fotografia terapèutica i el d’Introducció a la càmera i il·luminació per a cinema documental. També com a novetat en l’àmbit de cuina proposen el taller l’Albergínia arreu del món i una altre sobre Plats vegans d’Itàlia i Grècia.

Podeu fer la inscripció als tallers de forma presencial a partir del 20 de març, o també  clicant aquí. Consulteu tota la programació a l’arxiu adjunt.

El Centre Cívic del Convent Sant Agustí, fa girar la seva proposta trimestral al voltant del cos, el moviment i la música i també ofereix un seguit d’activitats en àmbits molt diversos que van de la creació audiovisual fins la salut i el benestar. En l’àmbit d’eines per a la creació audiovisual tenen una proposta sobre Processos i tècniques de mescla i un altre sobre creació de bandes sonores. En l’apartat de moviment i benestar, n’hi ha un dedicat a Dansa, consciència i moviment i un altre sobre Sanar amb la dansa.

Podeu fer la inscripció de forma presencial a partir del 20 de març,o també  clicant aquí. 

Per la seva banda, el Centre Cívic Drassanes, continua amb la seva oferta en arts escèniques i creatives i també en àmbits el benestar personal. Entre les novetats hi trobareu un taller dedicat al Cant per a teatre musical i un d’Expressió Corporal. També destaca el de Personalització de roba i el d’enquardenació artesanal Fes la teva llibreta. En l’àmbit de Benestar personal ens proposen com a novetat el de Gimnàstica suau per a gent gran.

Podeu fer l’inscripció a partir del 20 de març fins al 10 d’abril.