10è concurs de cartells de la Festa Major del Casc Antic

19/04/2023 - 09:56 h

Fins al 14 de maig es poden presentar les propostes  de cartells  que il·lustrin la festa major.

La Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic ha obert la convocatòria del Xè concurs de cartells  amb l’objectiu  que sigui la imatge de la Festa Major de 2023. Des del 18 d’abril i  fins al 14 de maig  es poden presentar les propostes  de disseny  de manera individual o col·letiva.

La presentació de propostes es farà de manera telemàtica al correu de festamajorcascantic@gmail.com posant com a tema: Concurs de Cartells FMCA 2023 i hauran de complir amb totes  les condicions  de participació i drets que indiquen les bases annexades.

El disseny del cartell  ha de fer referència als barris  de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, ha de ser una idea original i inèdita, i es descartarà qualsevol proposta generada amb eines d’intel·ligència artificial com Dalle, Midjourney, Stable, Diffussion i d’altres similars.

Els cartells s’han de presentar en mida DIN A3 i en versió PSD i PDF  per tal de poder-los adaptar a qualsevol element de comunicació  que  s’utilitzi per a la difusió de la festa major.

L’obra guanyadora està dotada amb un premi en metàl·lic de 500€ a càrrec de la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic.

El veredicte del jurat que forma part del concurs es farà públic la setmana del 15 de maig de 2023.

La Festa Major del Casc Antic 2023 se celebra enguany del 22 de juny al 2 de juliol.

Podeu consultar les bases completes del concurs al document adjunt.