Des de Sant Jordi, activitat de contacontes a patis de bressol oberts

20/04/2023 - 12:15 h

Durant les properes setmanes, alguns patis d’escoles bressol municipals que ofereixen el servei de patis oberts al barri, i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, acolliran un cicle de contacontes per a infants fins als 6 anys i per a les seves famílies. L’entrada és lliure i gratuïta.

Des del pròxim dissabte 22 d’abril i fins al pròxim dissabte 3 de juny, tindrà lloc un cicle de contacontes a alguns patis oberts d’escoles bressol municipals. Actualment, cada dissabte, un de cada quatre patis d’escoles bressol municipals estan oberts al barri. Així doncs, a partir del cap de setmana de la Diada de Sant Jordi, s’inicia una activitat de contacontes amb la voluntat de promoure el gust per la lectura i oferir una activitat divertida, engrescadora i lúdica per a tota la família.

Cada cap de setmana, s’oferirà l’activitat de contacontes a dos patis oberts d’escoles bressol municipals de la ciutat, passant pels deu districtes de Barcelona. La proposta sempre tindrà lloc entre les 11.30 hores i les 12.30 hores, dins de l’horari del servei de patis oberts a les escoles bressol municipals, que són oberts entre les 10.30 hores i les 13 hores. L’entrada serà lliure i gratuïta.

En aquest sentit, es programaran dues propostes de contacontes: ‘El Peix Koi’, a càrrec de Risi Animacions, per a infants fins als 3 anys, i ‘Animalades’, a càrrec de Tururuth, per a infants fins als 6 anys. Per una banda, ‘El Peix Koi’ és una representació visual d’una llegenda japonesa que utilitza bombolles, peixos voladors, llums i música amb un fil conductor molt atractiu per a la petita infància. Per l’altra banda, ‘Animalades’ ofereix la possibilitat de conèixer i gaudir d’aventures d’animals de tota mena: petits, mitjans i grans o que neden, volen i s’arrosseguen, entre molts altres.

Els patis oberts a les escoles bressol municipals és un servei adreçat a infants fins als 6 anys i a les seves famílies on es pot gaudir de manera lliure i autònoma dels elements de jocs dels patis de les escoles bressol municipals com sorrals, espais motrius i altres, així com dels espais de lectura amb racons de llibres. A més, durant les properes setmanes, es desenvoluparan activitats dirigides com el cicle de contacontes que començarà coincidint amb la Diada de Sant Jordi i que finalitzarà al juny.

Tot seguit, es pot consultar el calendari de contacontes als patis d’escoles bressol municipals:

22 d’abril

EBM Canigó

Àngels, 7

Contacontes: El Peix Koi

EBM Pau

Muntadas, 1

Contacontes: Animalades

6 de maig

EBM Casa dels Nens

Roger de Llúria, 132

Contacontes: El Peix Koi

EBM Ralet

Joaquim Valls, 10

Contacontes: Animalades

13 de maig

EBM Guinbó

Olzinelles, 73

Contacontes: El Peix Koi

EBM La Morera

Cardenal Tedeschini, 24

Contacontes: Animalades

20 de maig

EBM Can Bruixa

Vallespir, 196

Contacontes: El Peix Koi

EBM Llar d’Infants

Rectoria, 31

Contacontes: Animalades

27 de maig

EBM Sant Medir

Santa Rosa, 7

Contacontes: El Peix Koi

3 de juny

EBM Cobi

Àlaba, 37

Contacontes: Animalades