Torna a Ciutat Vella la campanya 'Si l'encertes, l'endevines!

03/05/2023 - 14:02 h

El CNL de Barcelona organitza la vuitena edició de la campanya 'Si l'encertes, l'endevines'. Durant tot el mes de maig els comerços de proximitat d'onze eixos comercials de la ciutat exposaran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català. Per participar al concurs hauràs de provar d'endevinar les frases fetes amagades.

El veïnat podrà participar en un concurs amb premis que consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada.

Els cartells, dissenyats per joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja, estaran exposats als aparadors o a l’interior dels comerços participants de l’1 al 31 de maig. A Ciutat Vella, els podreu trobar als establiments de l’eix comercial Barna Centre.

Per participar-hi, podreu emplenar la butlleta de participació que trobareu en els comerços participants, o bé jugar-hi en línia amb la butlleta electrònica de l’eix comercial Barna Centre. Acabat el concurs, es lliuraran els premis als guanyadors, patrocinats pels eixos comercials. Podràs entrenar en el sorteig de vals de compra i entrades.  També s’entregaran els premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i a la millor il·lustració segons el públic patrocinats per Barcelona Llibres, Artcants i TresC.

Com a novetat, aquest any també s’organitza el concurs #SEE2023 a Instagram. Per participar-hi, cal fer una publicació (fotografia o vídeo) a Instagram relacionada amb alguna de les frases fetes il·lustrades en format cartell de l’edició de la campanya ‘Si l’encertes, l’endevines’ 2023. Les publicacions han de tenir l’etiqueta #SEE2023. També cal seguir a @CNLBarcelona.

Podeu consultar les bases del concurs i més informació en aquest enllaç.

Els premis als guanyadors del concurs a Ciutat Vella, patrocinats per Barna Centre, i els premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i a la millor il·lustració segons el públic, patrocinats per BCN Llibres, Artcants i TRESC – Comunitat de Cultura s’entregaran en un acte que es farà a l’espai sociocultural de la 4a planta de la Papereria Raima, el dia 7 de juny a les 18 hores.