Presentació del cartell i de la programació de la Festa Major de la Barceloneta 2023

15/09/2023 - 11:46 h

Del 28 de setembre al 8 d'octubre, la música, la cultura popular i les festes veïnals ompliran els carrers del barri mariner.

En un acte celebrat el dijous 14 de setembre davant del Centre Cívic del barri es va donar a conèixer la programació de la Festa Major de la Barceloneta 2023. Així mateix es va presentar el cartell guanyador del concurs que la Comissió de Festes va organitzar per trobar la imatge de les festes.

El cartell guanyador és obra de la dissenyadora gràfica i il·lustradora Marta Bach Seguí, i s’hi combinen imatges força representatives del barri amb motius d’inspiració marinera i de la cultura popular.
L’autora és llicenciada en belles arts i ha exposat la seva obra en diverses sales de la ciutat de Barcelona. El premi del concurs està dotat amb 200 euros i s’hi van presentar un total de 9 treballs.

Totes les obres presentades seran exposades al Centre Cívic Barceloneta del 14 de setembre al 13 d’octubre.

Pel que fa a la programació de la Festa Major, destaca la varietat de les propostes programades, entre les que es troben les més tradicionals arrelades a la festa, la música, el ball, els tallers i  els sopars populars.
Podeu consultar el programa de la festa a l’arxiu adjunt o clicant aquí.

Durant l’acte, també va tenir lloc la inauguració de la 20a edició de l’exposició “Barceloneta Residents”, una mostra col·lectiva d’artistes del barri.

Finalment hi va haver una actuació del grup Oleándole, artista i veí de la Barceloneta.