Es constitueix el Consell Plenari de Districte per al mandat 2023-2027

15/09/2023 - 10:19 h

La sessió extraordinària, presidida pel regidor del districte Albert Batlle, ha tingut lloc dijous 14 de setembre a la sala Ernest Lluch de la seu del Districte.

El plenari s’ha iniciat amb la presa de possessió del càrrec per part dels nous consellers i conselleres.  A continuació, s’ha passat a la proposta de dessignació de la presidència del Consell on tots els grups han proposat Jessica González Herrera de BComú.  Un cop feta la votació ha resultat escollida per unanimitat com a nova presidenta del Consell del Districte de Ciutat Vella. La proposta serà traslladada a l’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, per a la seva aprovació definitiva.

La nova presidenta ha intervingut per agrair el suport rebut i ha expressat l’orgull que li suposa presidir el plenari de Ciutat Vella.

El regidor del Districte, Albert Batlle, ha clos l’acte agraint el to institucional amb el que s’ha desenvolupat la sessió i ha expressat el desig que durant els propers quatre anys el plenari treballi en benefici de la ciutadania de Ciutat Vella.

Els disset consellers i conselleres per al mandat 2023-2027 són:

Per Barcelona en Comú:  Elena Guim Vallejo, David Pequeño Gutierrez, Natalia Martínez Rodríguez, Josep Nereus Andal Panapanaan, Raquel Viejo Sobera.
Pel grup de BComú ha quedat pendent de nomenament un conseller o consellera que pròximament prendrà possessió del càrrec.

Per PSC-Units per avançar: María José Arteaga Múñoz, Oriol Casabella i Troncoso, Sonia Beltrán Dey,  M. Ángeles Cisneros Horrillos, Albert Salmerón Cojo

Per Junts-Trias per Barcelona: Alfons Molons Antius,  Alexandre Guillem Roman González,  Muriel Genoveva Sánchez Guy

Per ERC: Alba Segura Gomila, Esther Miralles Ripoll

Per PP: Antonio Juan López Saez