El Port de Barcelona s’obre al veïnat de Ciutat Vella amb l’estand ‘Àgora-Port’

05/10/2023 - 13:28 h

Durant la celebració del Saló Nàutic, de l'11 al 15 d'octubre, el Port de Barcelona obrirà un estand que acollirà més de 70 activitats obertes a tothom i gratuïtes per donar a conèixer els plans de transformació del Port, la Copa Amèrica i projectes d'entitats de Ciutat Vella. Estarà situat a la plaça del Portal de la Pau, davant de l'edifici històric de l'Autoritat Portuària, des de les 10 a les 19 h.

 

L’estand Àgora-Port, és una iniciativa del Port de Barcelona  i de la Fundació Barcelona Capital Nàutica i estarà situat fora del recinte del Saló Nàutic amb l’objectiu d’obrir el port a la ciutadania i fomentar els vincles entre el veïnat de Ciutat Vella. Hi passaran un centenar de ponents, que participaran en uns 70 esdeveniments, entre ponències, tallers, taules rodones, activitats de formació i actuacions musicals.

Al programa s’hi presentaran activitats vinculades amb la Copa Amèrica i als projectes de sostenibilitat i innovació, formació i impuls de l’economia blava del port. A més, fruit de la col·laboració amb 16 entitats dels barris de Ciutat Vella, també hi seran presents  la pesca, la gastronomia, la nàutica, el medi marí i la cultura popular, amb batucades, havaneres i gegants. Entre les entitats que hi participaran hi ha la Confraria de Pescadors, l’Ass. Barceloneta Proa a la Mar, El Peix al Plat i la Fundació Roure.

L´estand  disposarà d´una superfície de més de 150 metres quadrats, amb un auditori amb capacitat per a 80 persones i una pantalla gegant de 21 metres quadrats

Podeu consultar totes les activitat de l’Àgora-Port en aquest enllaç i a l’arxiu adjunt.