Tall al carrer Tallers per obres del servei elèctric

10/10/2023 - 14:44 h

Del 16 d’octubre al 3 de desembre es realitzaran treballs de reparació de prisma i estesa de cablejat elèctric a diversos punts entre el carrer Valldonzella i la Rambla.

La circulació de vehicles quedarà tallada en els trams afectats de 8 a 17 h de dilluns a divendres, quedant restituïda fora d’aquest horari.

La intervenció es realitzarà en tres fases:

Fase 1 – del 16 al 29 d’octubre
Quedarà afectat el tram del carrer Tallers entre el carrer de Jovellanos i la Rambla. S’hi realitzaran treballs de reparació puntuals del prisma executat. La circulació de vehicles es desviarà pel carrer de Jovellanos en direcció carrer de Pelai i la Rambla.

Fase 2 – del 30 d’octubre al 12 de novembre
Quedarà afectat el tram del carrer Tallers entre el carrer de Valldonzella i el carrer de Jovellanos. S’hi duran a terme treballs de reparació puntuals del prisma executat i s’iniciarà l’estesa del cablejat elèctric.
El tall es realitzarà a la cruïlla del carrer Tallers amb Valldonzella, desviant la circulació de vehicles pel carrer de Valldonzella, ronda de Sant Antoni, carrer de Pelai i la Rambla.
També es realitzaran treballs amb tall de circulació a la cruïlla de carrer Tallers amb Jovellanos, generant afectacions als carrers adjacents:
Carrer de Tallers restarà en atzucac entre carrer de Jovellanos i la Rambla, amb entrada i sortida per la Rambla.
Carrer de Ramalleres restarà en atzucac entre carrer de Tallers i plaça del Bonsuccés, amb entrada i sortida pel carrer del Bonsuccés.
Carrer de Jovellanos restarà en atzucac entre el carrer de Tallers i el carrer Pelai, amb entrada i sortida pel carrer Pelai.

Fase 3 – del 13 de novembre al 3 de desembre
Tornarà a quedar afectat el tram del carrer Tallers entre el carrer de Jovellanos i la Rambla, amb les mateixes afectacions que a la fase 1, per tal de continuar l’estesa del cablejat elèctric.

El pas de vianants quedarà assegurat en tot moment, així com l’accés a habitatges i comerços.