Comença el Saló Nàutic al Port Vell de Barcelona

11/10/2023 - 05:13 h

Barcelona es prepara per reconquerir el mar amb l’obertura del Saló Nàutic, que se celebrarà de l’11 al 15 d’octubre al Port Vell. Els aficionats i les aficionades a la nàutica tenen una cita ineludible amb una vasta exposició que comprèn des de catamarans fins a iots de luxe, passant per embarcacions elèctriques i una àmplia gamma d’accessoris nàutics.

Aquesta edició destaca per la varietat d’expositors, amb més de 180 models de iots de diferents fabricants i eslores. Els i les amants dels vaixells de petita eslora poden gaudir de més de 500 models, mentre que els interessats i les interessades en la sostenibilitat poden descobrir els avantatges de les embarcacions elèctriques.

Això no obstant, el Saló no se centra només en l’exposició d’embarcacions. Per exemple, els i les visitants podran dirigir-se a la secció “Esports i Experiències Nàutiques”, destinada a les persones que vulguin gaudir de la nàutica sense tenir un vaixell, o iniciar-se per primera vegada en aquesta modalitat esportiva amb disciplines com la vela lleugera, el pàdel surf, el surf de vela, les canoes o kayaks, entre d’altres. A més, hi haurà tot un espai dedicat a la Copa Amèrica 2024, l’”America’s Cup Experience”, i una zona de foodtrucks.

L’Institut Barcelona Esports al Saló Nàutic

Enguany, l’Institut Barcelona Esports participa en el Saló Nàutic amb dues activitats.

La primera tindrà lloc l’11 d’octubre a les 15:00 hores a l’Àgora estand de la Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN) i estarà centrada en els projectes Viu la Vela i Esport Blau. L’activitat comptarà amb la presència de la gerent de l’Institut Barcelona Esports, Susana Closa; el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; i el director del Consell Català de l’Epsort, Aleix Villatoro.

La segona està programada per divendres 13 d’octubre a les 13:00 hores i es realitzarà també a l’Àgora estand de la FBCN. Centrada en el macroprojecte Pavelló Blau, l’activitat comptarà amb les intervencions del regidor d’Esports, David Escudé; la responsable del projecte Barcelona International Rowing Center (BIRC), Sònia Güell; el representant de l’Espai de Mar, Francesc Ruano; i el representant del Club Beach Tennis Barcelona, Isaac Guisado.

Més informació