La Fundació Arrels, ‘El Mago Pop’, Enric Nogueras i Josep Maria Bilurbina, Ramblistes d’Honor 2023

25/10/2023 - 11:02 h

Amics de La Rambla va lliurar en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, els guardons de Ramblista d'Honor 2023.

L’acte va estar presidit pel tercer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle i pel president d’Amics de la Rambla, Fermín Vilar. L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que va intervenir a l’acte a través de videoconferència, va recordar que la Rambla estarà reformada abans del previst, el gener del 2027, i que ha de servir per “recuperar la millor Barcelona”.

El jurat dels guardons de Ramblista d’Honor, va decidir atorgar els premis a la Fundació Arrels en reconeixement a la seva tasca d’acompanyament a les persones sense llar, de sensibilització de la societat i de visualització de les problemàtiques associades a la pobresa. També ha atorgat el guardó a Antonio Díaz, “El Mago Pop”, en reconeixement a la seva trajectòria artística i a la seva tasca empresarial que ha contribuït a revitalitzar el Paral·lel i a donar visibilitat a la nostra ciutat al món.

En l’edició d’aquest 2023, la Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha atorgat el Guardó de Ramblista d’Honor 2023 a Enric Nogueras Estradé, membre de l’associació des d’inicis dels anys 80 i en reconeixement a la seva vocació i dedicació a l’Associació, i a la seva passió i compromís vers La Rambla.

De la mateixa manera, el quart guardó de Ramblistes d’Honor 2023, s’ha atorgat a Josep M. Bilurbina Alter, històric membre de l’Associació en reconeixement també a la seva dedicació, al seu estret vincle amb La Rambla i a la seva passió i compromís de tots aquests anys.

El Jurat ha estat format per: Pau Bosch, Sergi Doria, Jordi Fernández, Elena Freixa, Toni Juanet, Joan Oliveras Bagués, Ana Pantaleoni, Ramon Pellicer, Albert Sáez, Álex Sàlmon, Enric Sierra, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1962, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla i de Barcelona.

L’entrega dels guardons ha esta l’acte de cloenda de la Festa Major de La Rambla – Festes del Roser 2023.

Més informació