Comencen les inscripcions als tallers d'hivern dels nostres centres civics!

14/12/2023 - 17:17 h

L'any nou arribarà als centres cívics de Ciutat Vella  farcit de propostes de tallers i activitats de tota mena. Una gran oferta de cursos per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

Al Centre cívic Pati Llimona podeu escollir entre una gran varietat de propostes, d’àmbits com la fotografia i els audiovisuals. Entre els nous tallers programats destaquen el dedicat a Fotografia i revelat en el mòbil i el curs sobre Blanc i negre digital. També n’ofereixen un d’Introducció a la direcció de la fotografia de cine, i un altre de Paisatge amb càmera de gran format.  En aquest enllaç trobareu tots els tallers d’aquest trimestre.

Les inscripcions en línia i presencial estan obertes des del 18 de desembre fins al 20 de gener de 2024, podeu fer l’inscripció online, clicant aquí.

El Centre Cívic Barceloneta  que treballa per a la promoció i difusió cultural amb dues línies d’especialització, la dansa i les arts visuals, té com a novetats per aquest trimestre un taller d’Afroflamenco, un sobre Acció en l’expressió contemporània i un de Floorworck i eines d’improvisacio. En aquest enllaç trobareu la programació de tots els tallers del Centre Cívic Barceloneta.

Podeu fer l’inscripció per als tallers d’hivern del 2 al 17 de gener, i les inscripcions online clicant aquí

El Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, proposa més de 70 tallers i monogràfics que abasten un ventall molt ampli d’interessos: propostes per moure el cos, cuidar-nos i gaudir de la creació des de diverses disciplines. Entre l’oferta hi trobem un curs de Dansa, consciència i moviment i una altre sobre Dansa i feminitat: Retrobar-se a través del cos i el moviment. A més de  tallers d’eines per a la creació sonora i la creació visual i també molts cursos adreçats a joves.

Les inscripcions començaran a partir del 18 de desembre i fins a exhaurir places. Les inscripcions online les podeu fer clicant aquí.

També el Centre Cívic Drassanes que està especialitzat en arts escèniques i noves cultures, ofereix un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Entre les novetats destaca el curs dedicat a la improvisació teatral a el de Llegir teatre: la memòria històrica a escena.

Podeu fer l’inscripció del 18 de desembre a 8 de gener. La inscripció online, clicant aquí