El cicle Barcelona Districte Cultural porta 12 espectacles a Ciutat Vella

26/01/2024 - 09:25 h

La nova programació del cicle es consolida al districte amb els espectacles que es faran a la Sala Milaway, el Centre Cívic Barceloneta i el Centre Sant Pere. A tot Barcelona la programació inclou 235 funcions per gaudir de manera gratuïta de l’art i la cultura.

Barcelona Districte Cultural

A partir del 8 de febrer, aquest cicle cultural gratuït ens proposa espectacles de teatre, música, dansa, circ i cinema als centres cívics de la ciutat. Està organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona i té l’objectiu d’enfortir el vincle amb la ciutadania a través de la cultura de proximitat, crear nous públics i recolzar el talent local, en la línia del Pla de Drets Culturals que promou la institució.

Els espectacles de Ciutat Vella

A Ciutat Vella el cicle s’inaugurarà el dissabte 10 de febrer a la Sala Milaway amb l’espectacle de circ Hotel Bucarest, de TotalCirc. A l’espectacle en podrem trobar totes les situacions, les imaginables i les més fantàstiques, que poden succeir dins un gran hotel, protagonitzades amb humor per tres grums molt especials.

Al llarg d’aquests mesos, també podrem gaudir de concerts musical com com Little by little, de Marina BBFace & The Beatroot la primera proposta del Centre Sant Pere,  el proper 24 de febrer. Un huracà de soul i funk que no deixa indiferent i que torna amb força, després d’una llarga pausa, per fer un repàs a la seva discografia i presentar els temes que formaran part del seu nou disc.

El teatre no podia faltar al cicle d’enguany i al Centre Cívic Barceloneta el dissabte 9 de març tindrem l’bra Mimadre en bragas de la Cia. Cándida, on hi podrem troba relacions familiars, feminisme intergeneracional i maternitats diverses en una obra d’autoficció interpretada per l’actriu Anna Tamayo i la seva mare, Rosa Escalera.

Als següents enllaços trobareu tots els esdeveniments del Centre Cívic Barceloneta, la Sala Milaway i els del Centre Sant Pere.

Tots aquests espectacles i la resta d’activitats gratuïtes les trobareu a la web del Barcelona Districte Cultural, des d’on també es pot fer reserva de localitats.