Mostra de microrelats de dones del Raval

13/02/2024 - 11:54 h

Amb motiu de la festivitat de la diada de Sant Jordi, el pròxim 23 d’abril, la Taula de Dones del Raval organitza la Mostra de MicroRelats escrits per dones 2024.

A través d’aquesta iniciativa, a més de fomentar l’hàbit per l’escriptura, la lectura i l’ús de la imaginació i la creativitat, es vol donar veu a les dones del Raval a partir dels seus relats compartits.

BASES

Temàtica: Lliure.

Característiques: El relat ha de ser original i inèdit.

Format: Extensió entre 150 i 300 paraules, escrits en la llengua materna de l’autora i traduït al català o castellà (en cas que la llengua materna no sigui cap d’aquestes dues). Manuscrit o digital, però obligatòriament haurà de lliurar-se escrit en la fitxa adjuntada a les bases.

Lliurament: Es podrà entregar de les següents maneres:
• Presencialment: a la Biblioteca Sant Pau Santa Creu (C/ Carme 46); Centre Civic Drassanes (C/ Nou de la Rambla 43); Casal de Gent Gran Trueta (C/Reina Amalia 31); Casal de Gent Gran Tarradellas (plaça de les Caramelles 3) i les entitats participants de la Taula de dones: Fundació Escó, Diàlegs de dona, i Lloc de la Dona.
• Per link forms https://forms.gle/NsCvg1G8krAgXgyKA o correu electrònic a: b.barcelona.spsc@diba.cat, fent constar en l’assumpte “Mostra de Microrelats” i el nom o pseudònim de l’autora.
Amb el relat s’haurà d’afegir com a mínim el pseudònim de la persona i contacte (telèfon o mail)

Terminis: De l’1 al 22 de març del 2024

Presentació: Els MicroRelats participants es presentaran el 23 d’abril en el marc de la Festa de la diada de Sant Jordi, a l’espai Haima, a la Rambla del Raval a partir de les 12 h.

*Les obres presentades es podran publicar en format electrònic o paper, sense ànim de lucre i amb l’objectiu de promocionar la mostra.