Convocatòria per a agrupacions musicals de Ciutat Vella per actuar durant la Regata Cultural de la Copa Amèrica

14/05/2024 - 09:39 h

Per optar a les actuacions, que seran remunerades, les agrupacions musicals interessades poden presentar les sol·licituds fins el diumenge 2 de juny.

Durant la nova edició de la Copa Amèrica de Vela que se celebrarà a la ciutat de Barcelona, s’instal·larà al Moll de la Fusta un dels espai de referència de l’esdeveniment, el Race Village, que serà una finestra a la creativitat artística de Ciutat Vella i de tot Barcelona. S’hi programaran un conjunt d’esdeveniments de caràcter cultural que es perllongaran durant tota la competició i hi tindran lloc propostes de caràcter musical de qualitat que representin el caràcter genuí  del districte i mostrin la seva diversa tradició musical.

Amb aquest objectiu durant 6 diumenges al vespre, s’hi faran 6 concerts d’agrupacions musicals dels barris que conformen el Districte: la Barceloneta, el Raval, El Gòtic i Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Un jurat de 3 persones, integrat per representants de l’Administració i del sector artístic seleccionarà les agrupacions que formaran part d’aquesta programació.

Per participar a la convocatòria caldrà reunir els següents requisits:

  • Tenir un vincle demostrable amb qualsevol dels barris del Ciutat Vella: participació activa en les diferents festivitats que s’organitzin; formar part d’alguna taula o espai comunitari, formar part de la programació estable dels diferents equipaments de proximitat del territori, que més de la meitat dels i les integrants visquin al barri…
  • Que es tracti d’una agrupació musical inclusiva, diversa i que les seves cançons no promoguin cap discurs d’odi, racista, masclista, transfòbic, capacitista ni cap altre tipus de discriminació.
  • Que el projecte musical tingui, com a mínim, un any de recorregut.
  • Tenir disponibilitat els vespres dels diumenges entre el 8 de setembre i el 20 d’octubre (a cada agrupació seleccionada li correspondrà un diumenge, que assignarà aleatòriament l’organització).

Com participar?

Heu d’omplir el formulari que trovareu en aquest enllaç abans del 2 de juny a la mitjanit. La primera setmana de juliol es notificarà el resultat.

Regata Cultural és un programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica a Barcelona i enfortir el vincle de la ciutat amb l’esdeveniment esportiu

Formulari d’inscripció