L’Associació Esportiva Ciutat Vella estrena nou local

27/05/2024 - 13:07 h

El nou espai està ubicat al carrer de Sant Rafael 38-42 del barri del Raval i forma part del programa de l’Ajuntament Amunt persianes.

L’acte d’inauguració va tenir lloc el passat dimecres 22 de maig i va comptar amb la presència del comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Ivan Pera. Aquest nou espai forma part del programa de l’Ajuntament Amunt persianes, per fomentar i dinamitzar l’activació de locals en planta baixa amb activitats que dinamitzin socialment i econòmicament l’entorn.

L’Associació Esportiva Ciutat Vella promou l’activitat esportiva com a eina d’inclusió social al districte des de fa més de 37 anys, i compta directament amb aproximadament 1.500 participants a les activitats que organitza, entre infants i joves i també gent gran que mantenen la pràctica esportiva a Ciutat Vella. Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ofereixen propostes adaptades a la realitat social del districte per oferir l’accés a la pràctica esportiva de qualitat a tots els col·lectius de Ciutat Vella.