Les obres de la Rambla ocupen tres nous trams

02/08/2024 - 10:00 h

Les obres de la Rambla entren el dilluns, 5 d'agost, en una nova fase, ocupant tres nous trams de la vorera i la calçada de la banda Besòs/Gòtic. Els operaris treballaran en aquestes noves zones per transformar la Rambla en un passeig modern, amb més verd i més espais d'estada per al veïnat.

Les obres de la Rambla van començar a mitjan juny en tres trams acotats de 50 metres de la vorera i la calçada del Gòtic, concretament entre la plaça de Catalunya i el carrer de Santa Anna i entre el carrer de la Boqueria i el carrer de Colom. Les obres ja han avançat prou a hores d’ara com per iniciar els treballs en tres nous trams de 50 metres, concretament entre els carrers de Canuda i Portaferrissa, entre el passeig d’Amadeu Bagués i el carrer de la Boqueria, i entre el carrer de Colom (plaça Reial) i el passatge de Bacardí.

Les noves ocupacions també obligaran a fer canvis en els passos per a vehicles que s’han obert al mig de la Rambla. Ara se n’obrirà un de nou a l’altura del carrer d’Escudellers, també es faran de doble sentit de circulació els de Portaferrissa i plaça Reial, i es canviarà de sentit el de Cardenal Casañas.

Aquests trams i canvis en la mobilitat es poden veure en el plànol adjunt.

 

L’Espai Rambla atén els dubtes

L’Espai Rambla, situat a la planta baixa del Palau de la Virreina (la Rambla, 99) continuarà obert aquest mes d’agost, de dilluns a divendres, de 10.15 a 18.15 hores, per atendre els dubtes de la ciutadania sobre les obres de la Rambla. A més també s’hi podrà visitar l’exposició que explica l’evolució del carrer més emblemàtic de Barcelona.

Tota la informació sobre les obres de la Rambla es pot consultar al seu web: www.barcelona.cat/larambla