Audiència Pública semipresencial, el dijous 16 de setembre

06/09/2021 - 12:46 h

La sessió se celebrarà a partir de les 18.30 h i es podrà seguir per streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.

La sessió se celebrarà a partir de les 18.30 h i tindrà caràcter semipresencial. Es podrà seguir per streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.

A causa de l’actual situació sanitària derivada de l’afectació de la covid-19 i d’acord amb el que estableix la normativa sanitària vigent, a la sessió s’hi podrà participar a través dels següents canals:

  1. Digitalment i de forma anticipada, a través de la plataforma decidim.barcelona, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’Audiència Pública a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil consulta aquí  com registrar-se
  2. Presencialment intervenint en directe a l’Audiència. Per fer-ho, cal inscriure’s fins a 24 hores abans de la celebració de la sessió, a través del formulari del menú Formulari d’inscripció . Durant les 24 hores anteriors a l’Audiència s’enviarà per correu electrònic la confirmació per poder assistir presencialment a la sala. En cas que les peticions d’assistència superin l’aforament (marcat per les mesures de prevenció sanitària COVID-19), se seguirà l’ordre de recepció de les sol·licituds. Per a la resta es facilitarà un enllaç per participar per videoconferència o seguir la sessió per streaming.
  3. Digitalment intervenint en directe a l’Audiència a través de videoconferència. Per fer-ho, cal inscriure’s fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència, a través del formulari del menú Formulari d’inscripció . Durant les 24 hores anteriors a l’Audiència s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar en directe. En cas que les peticions d’intervenció en directe no permetin una connexió de qualitat, se seguirà l’ordre de recepció de la sol·licitud.

L’Audiència es podrà seguir per streaming a través d’aques enllaç.

Adjunts