‘Barcelona mai s’atura’, una guia amb tots els serveis per reactivar l’economia

30/09/2020 - 00:22 h

Comerç i mercats. Reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic per afrontar la crisi provocada per la pandèmia

Reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic per afrontar la crisi provocada per la pandèmia

La guia Barcelona mai s’atura vol fer arribar, d’una manera senzilla i entenedora, el ventall de serveis de què disposa a la ciutadania per formar-se, assessorar-se, emprendre, demanar ajuts econòmics, subvencions o finançament, així com per obtenir certificacions i informació de la nova normativa vigent.

En total, se’n distribuiran 24.000 exemplars a mercats i comerços de tots els districtes, fent una atenció especial als eixos comercials. A més, n’hi ha una versió digital per consultar-la i descarregar-la (vegeu l’espai “Més informació”).

El document s’adreça a totes les persones empresàries o emprenedores, però també a aquelles que busquen feina, que volen assessorar-se en l’àmbit laboral o que necessiten atenció personalitzada sobre una situació concreta.

La guia forma part del projecte “Barcelona mai s’atura“, que engloba les mesures de recuperació econòmica del consistori per regenerar el teixit econòmic i social i accelerar l’economia de Barcelona.