Cribratge massiu per detectar casos de Covid-19 al Raval Nord

10/09/2020 - 09:53 h

Les proves es faran durant tres dies, del dimarts 15 de setembre fins al dijous 17 de setembre al Casal de Gent Gran Josep Tarradellas, des de les 10 de matí a les 8 del vespre.

Del dimarts 15 de setembre fins al dijous 17 de setembre al barri del Raval, concretament a la zona del Raval Nord, l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de Salut faran cribratges massius per detectar casos de covid-19, amb l'objectiu d'identificar ràpidament els positius i aïllar els contactes.

El cribratge es farà al Casal de Gent Gran Josep Tarradellas (pl. de les Caramelles, 3) des de les 10 del matí fins a les 20 h. del vespre. Les proves estan destinades a les persones no malaltes de totes les edats residents al Raval Nord.

Per realitzar la prova, que és gratuïta, caldrà facilitar el nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i, si se’n disposa, presentar la Targeta Sanitària Individual (TSI).

El barri del Raval, amb el de la Trinitat Vella, és el que té la incidència de la més alta de tota la ciutat. Entre el 22 de juny i el 26 d’agost ha tingut 959 casos per 100.000 habitants.