Impacte de la covid-19 en les entitats de la ciutat: enquesta de la segona onada

18/11/2020 - 11:03 h

Associacionisme. Fins el 8 de desembre es pot respondre a aquesta iniciativa de Torre Jussana per saber quines necessitats tenen les associacions

Torre Jussana impulsa una segona enquesta per a conèixer en primera persona l’estat de les associacions i de la resta de teixit no lucratiu de la ciutat després de 8 mesos de pandèmia.

Enmig de la segona onada de la covid-19, des del centre de serveis a les associacions volen saber com ha afectat la pandèmia l’activitat de les entitats, les afectacions de les normatives, quines accions han dut a terme en l’àmbit econòmic i digital i quines perspectives tenen de cara al futur.

Les respostes els seran molt útils per seguir adaptant els seus serveis, projectes i intervencions a les necessitats reals de les entitats, avançar-se als esdeveniments i oferir-los idees i propostes per tal d’afrontar la situació.

Els resultats de la primera enquesta, realitzada durant els passats mesos d’abril i maig, han servit per a potenciar les informacions i la generació de recursos sobre les normatives i restriccions que afecten al sector i sobre temàtiques d’utilitat per a les entitats en el moment actual, oferir més formacions sobre la captació de fons i fer més difusió de convocatòries de finançament, publicar noves guies d’assessorament, facilitar l’ús dels espais i jardins de TJ a entitats i col·lectius específics, entre d’altres accions.

És per això que demanen a totes les entitats que omplin el formulari de l’enquesta (temps aproximat: 7 minuts) i que els ajudin a fer-ne difusió. D’aquesta manera, l’equipament municipal podrà tenir indicacions de quines són les principals necessitats de les entitats sense ànim de lucre de la ciutat i com poden contribuir a resoldre-les a través dels seus serveis i recursos. El termini per fer-ho es tancarà el proper 8 de desembre.

Més informació