Millora de l'entorn de l'Escola Pia de Sant Antoni

09/11/2020 - 09:41 h

Obres. A partir del 17 de novembre tindran lloc les obres de millora de l’entorn de l'Escola Pia Sant Antoni, amb l’objectiu d’implementar una millora dels seus accessos, augmentar els espais de trobada i incrementar la seguretat viària.

A partir del 17 de novembre tindran lloc les obres de millora de l’entorn de l'Escola Pia Sant Antoni, al barri del Raval, amb l’objectiu d’implementar una millora dels seus accessos i espais immediats, augmentar els espais de trobada i incrementar la seguretat viària.

La proposta consisteix en ampliar la vorera davant de l’escola, amb un sistema de mòduls que inclouran jardineres. D’aquesta manera es guanyarà l’espai ocupat actualment pel carril de serveis de la calçada. També es pintarà la vorera existent al davant del centre escolar. La superfície d’actuació és de 975m².

La data prevista de finalització és al desembre del 2020.

Aquesta actuació s’emmarca dins el programa Protegim les Escoles, una estratègia de ciutat per tal que les escoles disposin, en el seu accés, d’un espai públic confortable i saludable i que esdevingui un lloc de trobada per als infants, les seves famílies, i, en general, el veïnatge.