Nova edició de La mida no importa

15/01/2021 - 12:10 h

La 9a edició del festival de curtmetratges se celebrarà del 21 al 24 de gener amb sessions presencials i virtuals.

La mida no importa, el Festival Internacional de Curtmetratges del Raval, ha decidit seguir amb la convocatòria d’aquesta edició 2021 adaptant-se a les restriccions i proposa algunes sessions virtuals i d’altres de presencials per poder-lo tirar endavant per novè any consecutiu.

Les sessions tindran lloc entre el 21 i el 24 de gener, amb un programa per a cada dia en què es repartiran els curts seleccionats pel festival, que ha volgut mostrar la versatilitat expressiva d’aquest format i la seva adaptació amb algunes peces fetes durant el 2020 i que tenen el tema de la pandèmia i el confinament com a motor principal.

Les projeccions presencials es faran a l’Auditori Meier del MACBA els dies 22 i 23. Cada dia hi haurà dues sessions, una a les 17 h i l’altra a les 19.30 h, per donar més oportunitats d’assistència. Hi podreu veure curts com Maji (Aigua), Haiku de um Poeta Morto (Haiku d’un poeta mort), Avistament 1978Señales de realidad, Las grietas Deux Options (Dues opcions). D’altra banda, podreu gaudir virtualment de les quatre sessions a través de la plataforma FesthomeTV, el dia que vulgueu entre el 21 i el 24.

El festival és gratuït, tant si hi assistiu presencialment com si ho feu a través del canal de FesthomeTV. Per anar-hi presencialment, heu de reservar la vostra plaça emplenant el formulari d’aquest enllaç.