Ja et pots inscriure al Festival d'Acció Jove de Ciutat Vella

26/01/2021 - 16:34 h

Concursos. Teniu temps fins al 26 de febrer. Enguany el concurs de talents que impulsa la creació artística entre les persones joves del districte. se celebrarà en streaming el divendres 9 d'abril.

Fins al 26 de febrer us podeu inscriure per participar a una nova edició del concurs de talents que impulsa la creació artística entre les persones joves del districte.

 

El FAJ té com a objectiu impulsar la creació artística entre les persones joves de Ciutat Vella, d’entre 12 i 22 anys. És una plataforma per mostrar i posar en valor el seu treball artístic, una oportunitat per relacionar-se amb altres persones joves artistes, i una possibilitat de generar experiències d’èxit al voltant de la creació artística.

El FAJ esta pensat en format “talent show”, funciona com un concurs de talents valorat per un jurat especialitzat, en clau positiva i encoratjadora.

Tindrà lloc, en streaming, la tarda del divendres 9 d’abril i s’hi podran veure totes les propostes que un jurat especialitzat en cadascuna de les categories artístiques valorarà.

Al concurs s’hi poden presentar les obres en qualsevol mitjà artístic, música, teatre, dansa, performace, arts plàstiques. Per a cada modalitat el premi consisteix en diners per invertir en el projecte artístic guanyador. Per participar cal omplir un formulari d’inscripció. Podeu consultar les bases i inscriure-us clicant aquí.

El FAJ està organitzat pel Casal dels Infants del Raval, els Joves Acció Convent (JAC) i el Casal de Joves Palau Alós i compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella.

 

 

Més informació