Patis escolars oberts per Setmana Santa

28/03/2023 - 12:39 h

Els infants i adolescents que ho desitgin poden jugar al pati de l’Institut Pau Claris - Escola Pere Vila durant el període de vacances.

Els infants i adolescents que ho desitgin poden jugar al pati de l’Institut Pau Claris - Escola Pere Vila durant el període de vacances.

El pati romandrà obert de l’1 al 10 d’abril, en horari de 16.30 a 19.30 h.

Els Patis Escolars Oberts al Barri permeten que des d’un context lúdic i educatiu es posi l’accent en la transmissió de valors per a la convivència, la relació i la cohesió social als barris de la ciutat..

Què són els Patis Escolars Oberts?

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa.

Obrint els patis escolars a la ciutat s’ofereix un context segur i de proximitat per tal que els infants, els joves i les famílies gaudeixin del lleure de forma autònoma amb un servei permanent de monitoratge que vetlla pel bon ús de les instal·lacions, obre i tanca l’espai i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves des de la convivència.

Els infants i adolescents que hi accedeixin ho fan sota la responsabilitat de les seves famílies.