Tallers de Tardor als centres cívics de Ciutat Vella, apunta-t'hi!

10/09/2020 - 12:36 h

A partir del 14 setembre, els centres cívics del districte obren el període per a les inscripcions dels tallers i activitats de tardor.

A partir del 14 setembre, els centres cívics del districte obren el període per a les inscripcions dels tallers i activitats de tardor.

Els quatre centres cívics del districte t’ofereixen cursos i tallers de tota mena: música, dansa teatre, fotografia, músic, tecnologia… L’oferta és molt rica!

Les circumstàncies derivades de la crisi sanitària de la covid-19 fan que s’hagin pres mesures addicionals per preservar la seguretat i salut de tothom. L’aforament als cursos és reduït, per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, i les inscripcions es realitzen preferentment per via telemàtica.

Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, setembre arriba carregat de propostes formatives, la gran majoria  per a trobar-se al centre i alguna proposta de comunicació digital es realitzarà en xarxa. Com cada trimestre comptarem amb aplicatius més utilitzats d’aquest àmbit i propostes úniques al voltant de la teoria musical, la mescla i la producció d’electrònica o el mapping, que combinen teoria i pràctica. En aquest enllaç trobareu tots els tallers del centre cívic.

Inscripcions a partir del 14 de setembre i fins a exhaurir places. Podeu fer les inscripcions online clicant aquí.

Al Centre cívic Pati Llimona podeu escollir entre una gran varietat de propostes, d’àmbits com la fotografia i els audiovisuals. Entre els nous tallers programats, destaquen el taller d’Introducció al video amb la càmera reflex o el Seminari d’Història i Crítica del cinema. Pel que fa a les propostes online, destquen els dedicats a l’Aquarela i a Flors de la pintura japonesa. En aquest enllaç trobareu tots els tallers del centre cívic.

Les inscripcions Online i pressencials començaran el dimars 15 de setembre a les 10h i fins al 10 de novembre de 2020. Podeu fer les inscripcions online clicant aquí.

Podreu consultar la programació i fer les inscripcions del Centre Cívic Barceloneta i del Centre Cívic Drassanes, a partir del dilluns 14 de setembre a través de les seves webs.

El Centre Cívic Barceloneta treballa per a la promoció i difusió culturals amb dues línees d’especialització, la dansa i les arts visuals.

El Centre Cívic Drassanes està especialitzat en arts escèniques i noves cultures.