Tallers Oberts 2024: convocatòria oberta

16/05/2024 - 14:00 h

Fins al 2 de juny s’hi poden presentar les sol·licituds. Una de les novetats d’enguany és l’ampliació a dos caps de setmana per a potenciar les visites. Les jornades de portes obertes seran del 9 al 10, i del 16 al 17 de novembre de 2024.

La gran cita amb les arts visuals, l’artesania i la creativitat organitzada des de  l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM), del Districte Cultural de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i el Consell Comarcal de l’Anoia arriba a l’edició número 31.

Novetats 2024

L’edició d’enguany presenta una novetat important i és l’ampliació a dos caps de setmana per a potenciar les visites. Les jornades de portes obertes seran del 9 al 10, i del 16 al 17 de novembre de 2024.

Una altra novetat destacada és la descentralització del projecte al llarg del territori per a impulsar el talent artístic i artesà sense fronteres, establint ponts entre l’àrea metropolitana i l’àrea comarcal. Tallers Oberts 2024 obre la convocatòria a la comarca d’Anoia, de la mà d’Artisania.

També hi haurà una nova iniciativa destinada a democratitzar i promocionar el col·leccionisme entre els visitants per a estimular l’economia cultural dels nostres socis. La primera edició de Peça única consistirà en una nova línia de peces úniques i de tirada limitada en el marc de Tallers Oberts 2024.

També es recuperen les visites guiades pels districtes per a afavorir les visites a tot el circuit de Tallers Oberts

La inauguració de les jornades tindrà lloc, divendres, 8 de novembre, a l’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu de generar una oportunitat única de fer xarxa amb els talleristes i gaudir del Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat.

Bases i termini

Si teniu un espai de creació o taller ubicat a Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat o a la comarca de l’Anoia podeu sol·licitar participar-hi. El termini està obert fins el proper 2 de juny.

Podeu consultar les bases de participació i omplir el formulari amb el material que es demana amb antelació.

Més informació

 

 

 

 

Més informació