Talls a les estacions de Liceu i Drassanes per obres a l'L3 entre juliol i agost

05/07/2022 - 13:41 h

Seguint amb el pla de TMB per eliminar l’amiant de tots els vehicles i instal·lacions del metro, aquest estiu es realitzaran actuacions a les estacions de Liceu i de Drassanes.

Seguint amb el pla de TMB per eliminar l’amiant de tots els vehicles i instal•lacions del metro, aquest estiu es realitzaran actuacions a les estacions de Liceu i de Drassanes.

Les feines començaran a Liceu de l’11 al 19 de juliol i els trens no efectuaran parada en aquesta estació en direcció a Zona Universitària. Posteriorment, del 20 al 31 de juliol els trens no s’aturaran a Liceu, però ara en el sentit contrari, en direcció a Trinitat Nova.

Ja a l’agost,  de l’1 al 17, l’estació de Drassanes quedarà directament sense servei per poder portar a terme les tasques d’eliminació dels materials amb amiant. En aquesta ocasió, donada la proximitat de les estacions properes, no hi haurà servei de bus llançadora durant aquest període de temps en el qual Drassanes quedarà fora de servei.

Com a alternatives de transport, de cara a les afectacions de juliol TMB recomana utilitzar les línies de bus convencionals V13 i 59 o anar caminant, i a l’agost proposa les línies de bus convencionals D20, H14, V13 i 59.

Aquestes feines per eliminar l’amiant es realitzaran complint totes les mesures de seguretat i amb el mínim d’afectacions possibles al servei de la xarxa de metro. Formen part del pla de desamiantatge de l’entitat, que mostra un cop més el compromís de TMB per acabar amb l’asbest a tota la xarxa. De fet, recentment van arribar els primers trens de la sèrie 7000, que permetran eliminar aquest material dels vehicles a la xarxa de metro.