Tornen les jornades "Cooperem en la diversitat"

25/11/2020 - 12:58 h

Un any més se celebra a Ciutat Vella aquesta trobada que promou la reflexió conjunta entre joves i persones amb diversitat funcional. Enguany a causa de la crisi sanitària la majoria d'actes se celebraran en línia.

El projecte Cooperem en la Diversitat té per objectiu reflexionar de manera conjunta sobre les situacions amb què es troben les persones amb diversitat funcional en la seva vida quotidiana i sobre les dificultats, oportunitats i altres capacitats que poden descobrir a partir de la seva discapacitat i/o diversitat funcional.

El projecte Cooperem en la Diversitat neix l’any 2012 gràcies a la col·laboració del Casal de Joves Palau Alós, la Comissió de Persones amb Diversitat Funcional del Casc Antic, la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional, el Districte de Ciutat Vella i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Consisteix en unes jornades amb diferents tallers i activitats que es realitzen al voltant de la celebració, el dia 3 de desembre, del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

‘COOPEREM EN LA DIVERSITAT 2020’

Enguany el projecte vol oferir espais per debatre i repensar quines conseqüències té la pandèmia de la covid-19. Amb el lema ‘Obrim finestres’, es vol mostrar la voluntat d’apropar-se, encara que sigui a través de la pantalla, a persones de diferents edats, orígens i situacions personals, entre elles la discapacitat. ‘Cooperem en la diversitat’ vol aportar idees, anàlisi i experiències, perquè tothom se senti més acompanyat i aprendre com cuidar la salut emocional.

PROGRAMA
Exposició: Obrim finestres al confinament de les persones amb discapacitat
Del 30 de novembre al 18 de desembre a l’Espai Hall i vestíbul del Casal de Joves Palau Alòs.

Taller de Teatre de l’oprimit. Companyia Social Impacta’t Som com Sims!
Dues sessions telemàtiques el dimarts 1 de desembre, d’11 a 13 i també, de 18 a 20 h
Una sessió telemàtica el dimecres 2 de desembre, d’11 a 13 h

Espai de diàleg La Covid-19 i la salut emocional
Dijous, 10 de desembre de 12 a 14 h
Telemàtica, dirigida des del Casal de Joves Palau Alòs
Inscripcions a través del telèfon del Casal de Joves Palau Alòs (Tel.: 932 681 224 o al correu electrònic: info@palaualos.cat)

La Festa del Cooperem
Divendres, 11 de desembre a les 18 h
Telemàtica i presencial, al Pou de la Figuera