Les jornades es van desenvolupar amb la idea d'oferir espais des dels quals repensar els serveis d'atenció a les dones des d'una perspectiva diferent, a partir de l’intercanvi d’experiències individuals, grupals i comunitàries.

La primera edició de la jornada es va dur a terme el 8 de maig de 2014 a l'Espai Jove La Fontana, amb el lema “Els serveis públics d’atenció a les dones i el seu impacte en la vida quotidiana de les dones i les seves comunitats”. Al llarg d’aquesta primera jornada es van presentar projectes d’acció comunitària desenvolupats a diferents districtes, considerats com a bones pràctiques per a promoure la participació de les dones a la ciutat.

La segona edició de la jornada es va celebrar el 18 de juny de 2015 al Palau Macaya, amb el lema “Com detectem la violència masclista des de l’àmbit comunitari”. Al llarg de la jornada es va presentar el vídeo de sensibilització i prevenció en violència masclista 'Quin és el teu paper?' i es van exposar projectes de bones pràctiques.

La tercera edició de la jornada es va dur a terme el 15 de juny de 2016 al Palau Macaya, amb el lema “Feminismes: intervenció en la comunitat i el territori”. En el marc de la jornada es va presentar el vídeo de sensibilització i prevenció en violència masclista 'Marina' i es van exposar projectes de bones pràctiques, com en les dues edicions anteriors. 

Podeu consultar els programes i els vídeos de resum de les jornades en els enllaços relacionats.