AiguArt 2020

Atesa l'excepcionalitat provocada per la Covid-19, a partir del 14 de març es van suspendre tots els actes previstos, així com la Festa de l’Aigua.

Arriba una nova edició de l’AiguArt, el cicle d’activitats que reivindica la importància de l’aigua a través de l’art. El festival s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març), i tindrà lloc en diferents espais de la ciutat del 2 al 28 de març.

Som conscients que l’aigua és un bé escàs i hem avançat molt a l’hora d’estalviar-ne. Ara, la situació d’emergència climàtica en què ens trobem pot agreujar encara més la manca d’aquest recurs. És per aquest motiu que en aquesta edició volem fer un pas més enllà i centrar-nos en el consum d’aigua que no es veu: l’aigua virtual i la petjada hídrica.

A través de disciplines artístiques diverses, parlarem de l’aigua i dels seus usos. Atrevim-nos a descobrir l’aigua des de totes les seves vessants i afrontem els reptes hídrics que ens esperen en els anys vinents. L'acte central tindrà lloc el 21 de març a la Casa Elizalde, on celebrarem una festa oberta a tots els públics, juntament amb les aules ambientals de la ciutat.

Descarrega aquí el programa: AiguArt2020

Edicions anteriors:

AiguArt 2019

AiguArt 2018

 

 

AiguArt 2020