Aquí podeu consultar les obres presentades al IV Premi Jove de Còmic Sant Martí per la prevenció i erradicació de la violència masclista – Convocatòria 2018.

El Jurat de la convocatòria 2018 ha estat format per: la consellera del Districte i presidenta del Jurat, la sra. Eva Campos; la sra. Judith Diaz, representant del Consell de les Dones del Districte; la sra. Olga Ariso, de la Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona; la sra. Marta Ovejero, representant de les entitats de joves; la sra. Alicia Grande, mestra d'arts plàstiques; el sr. Lluis Martínez, editor; la sra. Lyona, artista i creadora i Núria Torres, membre de Ni Bellanibestia.

Categoria A (de 16 a 25 anys)

Adriana González Verdera

Premi del jurat i del públic. És l'obra que millor contribueix a donar visibilitat als estereotips culturals que fonamenten la violència masclista amb un llenguatge artístic de qualitat.

Arnau Jalón García

Menció especial per la capacitat de transmetre amb un llenguatge senzill i directe.

Claudia Lanuza Gabasa i Laia Tapias Corral

Menció especial per l'ús original dels recursos gràfics, la representació de les corporeïtats no normatives i la denuncia de la violència.

Categoria B (menors de 16 anys)

Laia Olivella Berrabhi

Premi del Jurat. És l'obra que millor contribueix a trencar els estereotips que fonamenten la violència masclista, a més, mostra l'empoderament de dones diverses.

 

Adriana Annunziata Massi Gil

Premi del públic i menció especial per la potent representació de la seva protagonista, que convida a la rebel·lió dels estereotips sexistes.

Aina Aginako Celaya

Menció especial per la denúncia dels estereotips sexistes mitjançant l'humor gràfic.