Els cicles Muses i Barcelona Districte Cultural a l’agenda de Sant Martí

22/02/2021 - 12:25 h

cultura i lleure. El Centre Cultural La Farinera del Clot acull l’exposició ‘Estimat Diari’, un relat col·lectiu sobre el confinament fet pels nens i nenes de la ciutat amb dibuixos, pintures, vídeos i escrits.

El Centre Cultural La Farinera del Clot acull l’exposició ‘Estimat Diari’, un relat col·lectiu sobre el confinament fet pels nens i nenes de la ciutat amb dibuixos, pintures, vídeos i escrits.

Durant el confinament provocat per la covid-19, els infants de Barcelona van expressar a través de diferents mitjans com estaven i com se sentien amb aquesta situació tan excepcional. L’Ajuntament va recopilar tot aquest material i ara el mostra en l’exposició itinerant Estimat Diari que arriba a La Farinera del 4 de març al 12 d’abril. Estarà oberta a tots els veïns i veïnes i també a les escoles de tots els barris.

El circuit Barcelona Districte Cultural continua apropant la cultura a tots els racons de la ciutat de manera gratuïta. Aquest cap de setmana, el Centre Cívic Besòs acull el concert de La Chunga (divendres 26, a les 20 h) i el Centre Cívic Parc Sandaru ofereix l’espectacle familiar El silenci d’Hamelín (dissabte 27, a les 18 h).

Per la seva banda, el cicle gratuït Muses, dedicat a les dones creadores, presenta dissabte 27 a La Farinera l’obra de teatre Not Talent, a partir de les 19.30 h.

Recordeu que, per assistir als diferents espectacles, cal fer reserva d’entrada perquè l’aforament és limitat.

Les entitats i equipaments de Sant Martí comencen a escalfar motors de cara al 8 de març, Dia Internacional de les Dones, programant algunes activitats abans de l’efemèride. La cooperativa Biciclot organitza el taller de bicicletes Mecànica per resoldre problemes en moviment, en el marc del Cicle de Dones, dissabte 27 a partir de les 16 h. I el Centre Cívic Sant Martí ofereix dijous 4 de març el taller en línia Aprèn a fer les teves compreses de tela, dirigit a joves d’entre 14 i 25 anys.

En l’àmbit institucional, dijous 4 de març a partir de les 18 h se celebra una nova sessió del Consell de Districte de Sant Martí, per videoconferència. La ciutadania pot formular preguntes sobre els punts de l’ordre del dia fins dimecres 3 de març a les 18 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @liob: passejades matinals entre districtes.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.